Szukaj

Blog

SMAK DZIECIŃSTWA, czyli barszcz z ogórków kiszonych

SMAK DZIECIŃSTWA, czyli barszcz z ogórków kiszonych

Maja, 16 październik 2020

Niesamowite rzeczy wydarzyły się więc w tym tygodniu w kuchni Roślinnej Bazy! Zresztą, zobaczcie sami.

Przeczytaj więcej
PAPRYKASZ, aż uszy się trzęsą

PAPRYKASZ, aż uszy się trzęsą

Maja, 16 październik 2020

Past kanapkowych nigdy za wiele, a w szczególności tych o globalnie uwielbianych smakach. Tym razem roślinna wersja paprykarzu, czyli nasz paprykasz....

Przeczytaj więcej
SOS do wszystkiego pieczonego

SOS do wszystkiego pieczonego

Maja, 16 październik 2020

Doskonały sos do każdego pieczonego warzywa i nie tylko!

Przeczytaj więcej
PASTA Z SOCZEWICY, tak prosta, że hej

PASTA Z SOCZEWICY, tak prosta, że hej

Maja, 16 październik 2020

Podobno ktoś kiedyś powiedział, że nie ma czasu na roślinne gotowanie. Nie zna życia ten ktoś, a dowodem na to jest ta oto pasta kanapkowa z soczewicy....

Przeczytaj więcej

Koszyk

Twój koszyk jest pusty

Wybierz pierwszy produkt!