Szukaj

Blog

Małeconieco, lub domowy krem "reeeese"

Małeconieco, lub domowy krem "reeeese"

Maja, 26 listopad 2020

Ten błyskawiczny krem rozsmarowany na kromeczce pieczywa, ukoi twe zszargane nerwy i cichutko otuli skołatane serduszko.

Przeczytaj więcej
Wonton, wontony, WONTOTOTONY

Wonton, wontony, WONTOTOTONY

Maja, 18 listopad 2020

Czyli nasza słodka wersja uwielbianych azjatyckich pierożków.

Przeczytaj więcej
Ultra prosty koreański naleśnik z cukini

Ultra prosty koreański naleśnik z cukini

Maja, 16 listopad 2020

Hit wśród naszej ekipy na Instagramie. Ludzie dostali szału, i nic w tym dziwnego - ten naleśnik smakuje jak nowy rozdział w życiu.

Przeczytaj więcej
SOS do wszystkiego pieczonego

SOS do wszystkiego pieczonego

Maja, 9 listopad 2020

Doskonały sos do każdego pieczonego warzywa i nie tylko!

Przeczytaj więcej
SMAK DZIECIŃSTWA, czyli barszcz z ogórków kiszonych

SMAK DZIECIŃSTWA, czyli barszcz z ogórków kiszonych

Maja, 16 październik 2020

Niesamowite rzeczy wydarzyły się więc w tym tygodniu w kuchni Roślinnej Bazy! Zresztą, zobaczcie sami.

Przeczytaj więcej
PAPRYKASZ, aż uszy się trzęsą

PAPRYKASZ, aż uszy się trzęsą

Maja, 16 październik 2020

Past kanapkowych nigdy za wiele, a w szczególności tych o globalnie uwielbianych smakach. Tym razem roślinna wersja paprykarzu, czyli nasz paprykasz....

Przeczytaj więcej
PASTA Z SOCZEWICY, tak prosta, że hej

PASTA Z SOCZEWICY, tak prosta, że hej

Maja, 16 październik 2020

Podobno ktoś kiedyś powiedział, że nie ma czasu na roślinne gotowanie. Nie zna życia ten ktoś, a dowodem na to jest ta oto pasta kanapkowa z soczewicy....

Przeczytaj więcej

Koszyk

Twój koszyk jest pusty

Wybierz pierwszy produkt!